"Нові подробиці щодо бою Усик – Ф’юрі. WBA проінформували про припинення переговорів щодо бою за титул абсолютного чемпіона.

Наступним кроком комітету буде вимога щодо медичного висновку про травму Даніеля Дюбуа", – написав президент WBA Гільберто Мендоза у своєму Twitter.

Нагадаємо, перемовини про уніфікацію між Усиком і Тайсоном Ф'юрі остаточно зірвалися. За інформацією журналіста Майка Коппінжера, чемпіони не змогли домовитись про розподіл гонорару в реванші.

Українець погодився на 30:70 не на свою користь в першому поєдинку. У випадку перемоги над британським чемпіоном WBC в першому протистоянні, Олександр хотів отримати вже 70% від гонорару в реванші. Водночас сторона "Циганського короля" забажала 50:50.

Даніель Дюбуа є першим в черзі претендентом на бій з Олександром Усиком за лінією WBA. Наразі британець відновлюється від травми коліна, якої зазнав в крайньому бою з Кевіном Лереною. Якщо він не встигне залікувати ушкодження, поєдинок проти українського чемпіона може отримати інший обов'язковий суперник від IBF Філіп Хрговіч.