Джо Джойс є головним претендентом на наступний поєдинок з "Циганським королем". Їхній бій може відбутися не раніше літа цього року, якщо "Джагернаут" переможе Чжана Чжилея 15-го квітня. Про це повідомляє журналіст Майкл Бенсон з посиланням на колегу з ESPN Майка Коппінжера у своєму Twitter.

Цікаво, що раніше промоутер Френк Воррен забронював Вемблі на 29 квітня та планував організувати у цей день наступний бій для Тайсона Ф'юрі навіть якщо перемовини про уніфікацію з Олександром Усиком зірвуться, як це й сталося. Джойс неодноразово заявляв про бажання вийти на ринг проти "Циганського короля". Він також був біля рингу Ф'юрі під час його останнього поєдинку з Дереком Чісорою.

Нагадаємо, перемовини про уніфікацію між Усиком і Тайсоном Ф'юрі остаточно зірвалися. За інформацією Коппінжера, чемпіони не змогли домовитись про розподіл гонорару в реванші. Українець погодився на 30:70 не на свою користь в першому поєдинку. У випадку перемоги над британським чемпіоном WBC в першому протистоянні, Олександр хотів отримати вже 70% від гонорару в реванші. Водночас сторона "Циганського короля" забажала 50:50.