"Поїхав на схід України, аби підтримати і підбадьорити наших захисників та передати деякі необхідні речі, про які вони просили.

Бійцям 93 ОМБР "Холодний Яр", які обороняють Бахмут, передав кровоспинні турнікети, систему зв’язку Starlink. А також від столичних волонтерів – автомобіль пікап. Вручив бійцям бригади і відзнаки мера столиці – медалі "Честь. Слава. Держава".

Також відвідав і підтримав сьогодні бійців ОМБР, які утримують передові позиції біля Вугледару. На їх прохання, привіз 12 дронів Mavic 3T, обладнаних тепловізорами, та батареї до них.

Поспілкувався і з місцевими мешканцями, що живуть поруч з лінією фронту. Вони чекають визволення всього Донбасу, Перемоги України та вірять в наші Збройні сили. Віримо і ми. Підтримуємо і допомагаємо. Разом переможемо. Слава Україні", – написав Кличко в Instagram.

Нагадаємо, війна в Україні триває вже понад рік. Російські війська продовжують бомбардувати нашу країну ракетами та шахедами. Вони підло вбивають український народ, щоб таким чином добитися території. Однак ЗСУ та звичайні люди роблять усе, щоб ворог не досягнув свого.