"Велика ймовірність, що бій відбудеться. Якщо Ф'юрі відмовиться, то він буде найбільший чемпіон світу боягуз. Він розуміє, що Сашко – дуже незручний суперник для нього. Зараз він спробує знайти можливість для того, щоб викрутити руки та знайти вихід з цієї складної ситуації.

Але увесь світ бажає дивитись цей бій, і я вважаю, що він відбудеться. Прогноз на поєдинок не можу сказати. Надважка вага, де один єдиний удар може вирішити долю поєдинку. Тому тримаємо кулаки, що бій відбудеться. Тримаємо за Сашка Усика кулаки, що він переможе.

Я переконаний, що у нього є всі можливості, щоб перемогти. Так, як і з Джошуа, як і з іншими спортсменами. І стати абсолютним чемпіоном, зібрати всі пояси. Останній пояс WBC забрати у Ф'юрі", – сказав Кличко в коментарі "Коло спорту".

Нагадаємо, Усик та "Циганський король" запланували зустрітись в рингу 29 квітня на легендарному лондонському стадіоні Вемблі. Після тривалих перемовин Усик поступився значною частиною потенційних заробітків, погодившись отримати всього 30% загального гонорару.