"Мені здається, що Ф'юрі близький до того, щоб закрити лавку. А чому б і ні? Грошей він заробив достатньо на два життя. Йому не треба буде про щось переживати. Мені здається, він змирився з тим, що після Усика у нього більше не буде боїв. Ну, хіба що поєдинок проти Френсіса Нганну. Тобто зробити щось схоже, як було у Флойда Мейвезера та Конора Макгрегора. Повірте, він близький до того, щоб закрити лавку. Він знає, що його більше тут нічого не тримає.

Не здивуюся, якщо Тайсон шокований, що цей хлопець прийняв бій за 30% призового фонду. Не здивуюся, якщо Ф'юрі розраховував на те, що Усик відмовиться і дасть змогу затягнути переговори та нормально підготуватися. Можливо, саме тому він і вигадав нову перешкоду у вигляді пункту про реванш. Не здивуюся, якщо Усику ще будуть кинуті нові перешкоди. А поки що він на все відповідає: "Окей, прийнято. Давай битися", – сказав Атлас на YouTube-каналі THE FIGHT with Teddy Atlas.

Додамо, що зірки хевівейту запланували зустрітись в рингу 29 квітня на легендарному лондонському стадіоні Вемблі. Після тривалих перемовин Усик поступився значною частиною потенційних заробітків, погодившись отримати всього 30% загального гонорару.

Нагадаємо, у поєдинку між Олександром та Тайсоном визначиться перший абсолютний чемпіон 21-го століття у королівському дивізіоні.