"Динамо – команда, з якою мене познайомив батько, якого вже нема. Коли я прийшов на стадіон Таврії, він ще не був реконструйований: лавки, на яких сиділи, були дерев'яні, як рейки складені.

Був 2001 чи 2002 рік, коли Таврія грала з Динамо. І, наскільки пам'ятаю, перемогла тоді з рахунком 4:3. Це шалена гра була. Від батька я чув, що це за така команда, Динамо, по телевізору дивився, а тут я познайомився вживу. З того часу вболіваю за цей клуб. Думаю, що це така данина татові.

Полісся обираю, тому що Геннадій Владиславович, мій старший друг, його власник. Я буду підтримувати цей клуб, він мені подобається. Там круті хлопці. Не дивлячись на те, що там вікові хлопці, вони відчувають себе на 20 років. Але Динамо в серці. Коли Полісся вийде в Прем'єр-лігу, то я гратиму за них в УПЛ проти Динамо", – сказав боксер в інтерв'ю на своєму YouTube-каналі USYK17.

Нагадаємо, Усик і Ф'юрі досі не підписали контракт на бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті. Основною перешкодою залишається розподіл гонорарів.