"Тайсон готовий битися з будь-ким у світі, але ви повинні заплатити стільки, скільки він коштує. І я не вважаю, що Усик гідний розподілу 50 на 50, без Тайсона Ф'юрі він не зможе зібрати аншлаг навіть на 20-тисячній О2 Арені. Тайсон зібрав 94 тисячі вболівальників, він заслуговує бути стороною "А", заслуговує грошей сторони "А". Він, а не Усик. Якщо до нього не будуть ставитися належним чином, бій, ймовірно, ніколи не відбудеться.

Проблема не просто в грошах, а в принципах. Тайсону довелося погодитися на мізерний гонорар, коли він бився за титул у статусі претендента. Але тепер він чемпіон WBC, найкращий суперважковаговик у світі з великим відривом. Танцюй під його дудку, або бийся з кимось іншим. Не знаю, хто ще може стати суперником Тайсона. Просто заплатіть йому стільки, скільки він коштує, нехай Усик стає в чергу, і ми домовимося", – сказав Ф'юрі-старший в інтерв'ю
Fight Hub TV.

Нагадаємо, раніше команда "Циганського короля" зарезервувала Вемблі на 29 квітня для поєдинку з Усиком, але команди чемпіонів досі не можуть домовитись про бій століття.