"Ми дуже, дуже близькі до підписання угоди на бій з Усиком. Дуже, дуже близькі. Представники Олександра прилетять 15 лютого, сподіваюся, ми отримаємо якісь новини для всіх. Ми близькі до того, щоб це зробити.

Ми зустрінемося 15 лютого. Разом зі мною на матч Арсенал – Манчестер Сіті поїде його промоутер Красюк. Сподіваюся, якщо зможу його достатньо напоїти вином, ми зможемо укласти угоду. Зустрічаємося з ним, щоб узгодити різні сценарії, щоб бій відбувся. Обом сторонам потрібно подолати ще кілька перешкод. Вони не непереборні, зовсім ні. Місце проведення поєдинку – це головне.

Якщо їхати за кордон, то за великими грошима. Якщо ні – перейдемо до варіанту з Вемблі, де цифри такі, які є. Ми побили касовий рекорд у бою проти Вайта у квітні минулого року. Якщо організуємо цей поєдинок, думаю, поб’ємо рекорд знову. Думаю, він значно перевищить 1 млн покупок PPV у Британії. Ми повинні продати Усика, який двічі переміг Джошуа, фани знають його. Олександра тепер не дуже складно продати.

Зрозуміло, що ми підстрахувалися і з датою 29 квітня, і з Вемблі. Я хотів би побачити цей поєдинок саме тут, щоб побити рекорди. Але з точки зору боксерів і їхніх банківських рахунків, вони хотіли б максимізувати те, що можуть заробити за історичний бій.

Ситуація така, що її потрібно вирішити цього тижня, тому що інакше цього бою просто не відбудеться. Буде погано для боксу і для всіх у спорті, якщо ми цього не зробимо", – цитує Воррена talksport.