"Якби нам запропонували, ми б погодились одразу, навіть не замислюючись. Це ж халява! Бах – і гроші в кишені. 15 мільйонів фунтів? Звісно беремо! Чуваки, це ж бізнес! Уявіть себе на місці простих роботяг. Вони ламають хребта тижнями за якусь сотню фунтів. А ви, бл*дь, відмовляєтесь від мільйонів.

Ділліану могли дістатися ці гроші на халяву. Але тепер Тайсон вирішив, що так не станеться. Тепер він змусить їх усіх заробити це бабло на рингу. Жадібність занапастила цих оленів. Взяти тільки промоутера Едді Хірна. Адже він вважає себе розумником. Що ж ти за такий бізнесмен? Ти ж щойно проср*в для свого клієнта 100 мільйонів фунтів! А знаєте, чому так сталося? Тому що він – маленька розпещена дитинка, якій батько подарував дорогу іграшку (компанію Matchroom Boxing – ред. "Спорт 24"). Він сам не в змозі заробити собі на хліб. У нього немає жодного досвіду.

Мені подобається, що всі ці хлопці так ефектно обісрал*ся. Вони тільки зараз зрозуміли свою помилку. Знаєте, що найкумедніше? Угода на 15 мільйонів фунтів лежала перед лопухом Джошуа цілих п'ять тижнів. Після цього Тайсон передумав. Він сказав: "Ви самі все проїб*ли. Тепер вам доведеться їх заробити". Хірн думав, що він розумний. Але він ніколи раніше не мав справи з Ф'юрі. Зараз він хотів би, щоб усе це було нічним жахіттям, щоб нас і зовсім не існувало. Адже він поклав би собі в кишеню 10% від суми відступних Джошуа. Він міг заробити щонайменше 20 мільйонів. Чувак, ми регочемо з тебе. З цим впорався б навіть 10-річний пацан, а ти облажався!", – цитує Джона Ф'юрі TalkSport.

Нагадаємо, що ЕйДжей та Ділліан Вайт відмовились від відступних за скасування реваншів з Усиком та Ф'юрі. У вересні 2021-го Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа та забрав у нього всі чемпіонські титули – WBA, WBO, IBF і IBO. Останній пояс у надважкій вазі за версією WBC належить Тайсону Ф'юрі.