"Не те що Федерація боксу України просила гроші. Мені довелося віддати. Як вони стверджували, це відкупні чи відступні від любительської федерації боксу. На ту мить я підписав контракт з російським промоутером Кирилом Пчельніковим. У нього була найвигідніша пропозиція.

Підйомні тоді давали боксерам, коли підписуєш контракт – у нього були найвигідніші – він запропонував 200 тисяч доларів за колишні заслуги, олімпійську медаль, перспективу подальшу. Продивус тоді тільки став або приходив до керма федерації, я вже точно не пам'ятаю. Не знаю, які в нього були стосунки з моїм менеджером Янчишиним, вони якось порішали, що я повинен віддати третину суми.

Це свого роду відступні, відкупні від федерації боксу. Як мені тоді казав Продивус, ці гроші підуть на розвиток Федерації боксу України, а куди вони, зрештою поділися – не знаю, переді мною ніхто не відчитувався", – сказав Глазков в інтерв'ю YouTube-каналу Студия бокса имени Виктора Ялымова.

Нагадаємо, В'ячеслав Глазков завершив професійну кар'єру в 2016 році. У останньому поєдинку за титул IBF він влетів технічним нокаутом у 3-му раунді Чарльзу Мартіну та розірвав хрестоподібну зв'язку колінного суглоба. Потім переніс операцію і тривале відновлення. Глазков планував знову повернуться на ринг, але зазнав травми меніска та вирішив повісити рукавиці на цвях.