Про хід цих переговорів розповів промоутер українця Олександр Красюк.

"Є дві опції. Перша опція – Саудівська Аравія, друга – Велика Британія. Якщо мова йде про Саудівську Аравію, то там жодних дискусій щодо грошей немає. Кожен отримує рівні суми, які всіх задовольняють.

Якщо Саудівська Аравія не має можливості, наприклад, чи за якихось обставин, не організовує цей поєдинок, а такі обставини можуть трапитись, то у нас є план "Б" – це Лондон. Наприклад, Вемблі, де цей поєдинок так само залітає як історичний.

Вперше в історії надважкої ваги бій з чотирма поясами. І тут у Тайсона Ф'юрі виявились деякі розбіжності в поглядах. Вважаючи себе величезною зіркою на території Великої Британії, він хотів би монетизувати цю перевагу у порівнянні з Усиком. Але це не більше, ніж бажання. Він такий, ми ж знаємо, одіозний хлопець.

Він буде намагатись вишкребти, відкусити стільки, скільки зможе. Але є позиція команди Усика. Олександр виставляє 4 пояси, нехай 3 основних, бій за абсолюта, історична подія. Ми що, будемо торгуватись за кілька мільйонів доларів? Це несолідно.

Взагалі Усик нещодавно виступив і сказав: "Слухай, животик, я з тобою без грошей поб'юся". Він то може й без грошей побитись, але його гонорар буде точно", – сказав Красюк в інтерв’ю Lucky punch.

Очікується, що бій Усик – Ф’юрі відбудеться навесні 2023 року.