"Цього бою не буде. Знаєте чому? А що ми за це отримаємо? 35% від призового фонду? На кону цього бою не стоятиме солідний гонорар. А якщо так, то заради чого битися? Знаю, вболівальники цього не зрозуміють. Але ми хочемо виступати в кардах Top Rank на телеканалі ESPN. Ми хочемо отримати все – і пояси, і гроші. Титул? Він прийде... Якщо не сьогодні, то завтра. Десь у липні ми отримаємо бій із Джошем Тейлором. А спершу проведемо проміжний поєдинок. Я так і сказав Бобу Аруму.

Мій син нікого не боїться. Я б із задоволенням просто зараз влаштував бій з Реджисом Прогрейсом, бо мій син вибив би з нього все лайно. Я чув, що його дружина сказала, мовляв, не хоче, щоб Реджис бився з Теофімо, бо він небезпечний. Не знаю, наскільки це правдиво, але я чув, як люди говорили про це.

Ми хочемо бій із Реджисом. Цей поєдинок подобається нам, людям, які виходять битися. Потрібно влаштувати цей бій між ним і моїм сином. Це найбільший поєдинок. Зараз Прогрейс говорить про Едрієна Бронера. З якого, к*рва, дива? Це просто божевілля. На цю мить це неправильно. Ми візьмемося за цей бій, щойно відлупимо Джоша Тейлора або Джека Кеттерала. Хто знає, як там усе складеться. Багато хто вважає, що Кеттерал виграв їхній перший бій", – сказав Лопес-страший в ефірі FightHype.com.