"Якби менше згадували такі прізвища, все б взагалі йшло спокійно і тихо. Можливо, Ломаченко ходить до церкви. Я хочу сказати, що ми з церквою не боремося. Ми боремося з тими громадянами, які підтримують російську федерацію, які мають на сьогодні 111-ю статтю – за державну зраду.

Ходіть, будь ласка, куди завгодно, моліться якому завгодно богу. Нам все одно, людина в рясі, в костюмі Brioni або в спортивному костюмі, але якщо він буде підтримувати росію, буде відкрито виступати з цим, у такої людини будуть клопоти з нашою країною. Це неприпустимо під час війни, і всім потрібно зрозуміти, що це наш борг – чистити, чистити і чистити всю російську агентуру з наших територій.

Ще раз підкреслюю: ні з якою церквою ми не воюємо. У нас немає такого завдання – з кимось воювати. Я маю на увазі інституції, організації і так далі. Але якщо ті чи інші люди причетні до підтримки країни-агресора, мають з нею контакти, то нехай скажуть про це вголос, зберуть свої речі і відправляться на росію – що ви тоді тут робите?", – заявив Данілов в ефірі 24 каналу.

Нагадаємо, нещодавно Ломаченко поширив відео митрополита Лонгіна, який стверджує, що Україна розв'язала війну проти Бога. Та й загалом боксер відомий своєю прихильністю до московського патріархату і досі не назвав росію агресором.