"Я не спілкуюся з Ломаченком персонально, не знаю його справжню точку зору. Однак, якщо ми подивимося його останні публікації в Instagram, то бачимо одне й те саме спрямування.

Звичайно, що це все закрито за ширмою релігії, віри в Бога, православ'я. Але це все не більше ніж сентименталізм. У всіх конфесіях користуються недалекоглядністю своїх парафіян і таким чином маніпулюють їхньою свідомістю. Це не моя вигадка, а те, що відомо всьому освіченому світу.

І, ймовірно, Ломаченко став одним з тих, чиєю свідомістю маніпулюють. Але з мого боку це не більше, ніж припущення. Навряд чи він великий прихильник ворога, навряд чи він прихильник росії, навряд чи він противник України. Я впевнений, що це не так", – спробував Красюк у коментарі для 24 каналу виправдати дії Ломаченка.

Нагадаємо, нещодавно "Лома" опублікував відео митрополита МП, який стверджує, що Україна веде війну проти Бога. У відповідь рух ЧЕСНО вніс боксера, відомого своєю прихильністю до попів московсього патріархату, до реєстру державних зрадників.