"Ентоні, це так легко і просто. Зроби офіційне оголошення. Розкажи, яке рішення ти ухвалив, у якому напрямку вирішив рухатися далі. Відступні? Послухайте, диму без вогню немає. Щоб зрозуміти те, що відбувається, потрібно розглядати цю ситуацію під іншим кутом. Якщо Джошуа візьме гроші, то всі його колишні досягнення будуть зім'яті та викинуті в смітник. Для вболівальників він назавжди перетвориться на жадібного бізнесмена, який готовий на все заради грошей.

Але він все одно візьме гроші. Чому? Бо у реванші знову програє Усику. А у разі другої поспіль поразки він втратить абсолютно все. Тобто краще зараз взяти гроші, на якийсь час відійти вбік, дочекатися переможця бою між Усиком і Тайсоном Ф'юрі, а потім з великою ймовірністю знову програти. Але при цьому заробити вдвічі більше.

Якби я був його радником, то сказав би йому: "Тебе знову поб'ють. Сенс погоджуватися? Якщо дають гроші за те, щоб ти просто відійшов убік, то не парся – візьми! А потім дочекайся переможця". Думаю, це буде Ф'юрі. А якщо так, то Джошуа все одно з ним битиметься. Я його не критикую, просто розбираю ситуацію, що склалася і чесно кажу, як би вчинив на його місці.

Він не програв Усику нокаутом тільки з тієї причини, що українець його пожалів. Це бізнес. А у бізнесі на першому місці гроші. Непогано б усім це прийняти за аксіому. І головне у боксерському бізнесі це заробити максимум грошей, мінімізувавши ризики. Спробуйте тепер подивитись ситуацію Джошуа під таким ось кутом.

Але завжди буде інший бік медалі. Чи повинен чемпіон-супертяж погоджуватися на відступні? Чи схожий на Джошуа хоч чимось на Майка Тайсона або ж на Леннокса Льюїса? Чи можете ви уявити, як Леннокс бере відступні з думкою: "Краще я поки що відійду, візьму за це гроші, а потім вийду ще разочок. Нехай мене знову поб'ють, але ж заплатять двічі за один бій?", – сказав Джордан Vringe.

Нагадаємо, що Джошуа раніше був готовий відступити за хорошу суму, аби Усик провів поєдинок з Ф'юрі, але зараз британський боксер це заперечує.