"Хочу сказати, що зараз весь Instagram рясніє проти Василя, але я вважаю, що він – наш співвітчизник, впевнений, що він за Україну та за український народ. Він міг залишитися будь-де, але він живе в Україні та відстоює кольори українського прапора. Я буду за нього тримати кулаки у майбутньому поєдинку.

Щодо конкретно бою з Хейні, то ми ж розуміємо, що кожен місяць та рік йдуть проти Василя. Так, у нього є величезний досвід, але не варто забувати, що він у профібоксі жодного бою не провів із прохідними боксерами, боксував тільки з найкращими, і майже всіх знищив. У поєдинку з Хейні буде нелегко, адже американець має безліч хороших якостей.

Якби цей поєдинок пройшов на кілька років раніше, то я взагалі не сумнівався б у перемозі Василя, а зараз, звичайно, буде непросто. Проте, все одно він найкрутіший у легкій вазі. Всі ці молоді хлопці теж класні, але це поки що вони не зустрічалися в рингу з Ломаченком, а коли зустрічаються, складається враження, що він боксує з першорозрядниками.

Хейні технічний, всі технічні, всі хороші, але не настільки. Василь перевершує всіх у всьому, крім силових ударів. У тій же витривалості він кращий. Ось зверніть увагу, що його під час боїв ніхто не може загнати в кут. Якщо він там і виявляється, то лише тому, що сам вважає за потрібне там бути. Також ніхто не може і нав'язати йому свою тактику, адже має дуже велику різноманітність комбінацій", –цитує Синепупова Vringe.