"Він часто мені дзвонить, питає, як ситуація. Він повністю нас підтримує, допомагає нашій країні. До речі, коли ми приїжджали до Стамбула на бої, то пішли з Олегом Івановичем на ринок, щоб купити військову форму для наших знайомих військових.

Перед цим ми попросили Сердара допомогти нам. Так він зі своїми хлопцями приїхали до нас, самі все знайшли, самі купили, все запакували, загалом зробили все як треба.

Також він мене запрошував на час війни залишитись у Стамбулі, тренувати там. Однак, я йому сказав, що на бої я із задоволенням приїду, але залишатись не буду. У мене багато запрошень було з різних країн, але я нікуди їхати не хочу. Україна це моя країна, мені тут комфортно. Я об'їздив усі п'ять континентів і завжди хотів додому", – цитує Синєпупова Vringe.

Україна вже понад 10 місяців бореться з вторгненням рашистів. Окупанти продовжують бомбардувати наші міста та вбивати людей, щоб таким чином завоювати територію. Проте ЗСУ та звичайний народ спільними зусиллями гідно чинять опір ворогу.