"Ф'юрі дуже мобільний як для такого великого хлопця. Коли дивишся на нього, то не думаєш, що це тіло може робити на рингу те, що воно робить. Я вважаю, що це йому комплімент. Якби Ф'юрі бився так, як повинні битися бійці з його статурою – неповоротко, механічно викидаючи важкі удари, то це було б чудово, чудово для нас. Але він цього не робить.

Це нашкодило шансам Деонтея Вайлдера і допомогло Ф'юрі досягти великого успіху. Я думаю, що Усику буде складно, тому що Ф'юрі має боксерський IQ, він розумний на рингу, він може робити різні речі. Ф'юрі може використовувати габарити та свої навички, у нього гарні захисні вміння, по ньому важко потрапити чисто.

Тайсон – великий хлопець, він знає, як діяти прямо на межі фолу, хапаючи та утримуючи тебе, навалюючись на тебе. Тобі потрібен чесний рефері, який виноситиме попередження, коли Ф'юрі почне це робити. Але він може робити всі ці речі, які працюють на нього.

Отже, я однозначно не думаю, що це буде легкий вечір. Послухайте, Ф'юрі – чемпіон світу у надважкій вазі, він не може бути простим суперником", – зазначив Анбер у коментарі Seconds Out.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ф'юрі та Усик готуються до мегабою за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті.