"Це рішення ми побачили тільки нещодавно, бо саме зараз проходить всесвітній конгрес WBA, і перше, що ми побачили – партнери цього конгресу саме російські промоутерські компанії, саме ті, з якими колись працювали і Повєткін, і Проводніков.

Якщо партнери вже російські компанії, а до цього, десь тиждень тому, відвідував пана Мендозу президент WBA Умар Кремльов, це саме той посіпака кремлівської банди, який зараз очолює, на жаль, Міжнародну асоціацію аматорського боксу. І якщо Кремльов вже побув в гостях у пана Мендози, то це для мене був дзвіночок, що вже буде знаття санкцій.

Але ми готуємо потужне звернення від нашої української боксерської спільноти з приводу цього ганебного рішення. Я не буду розкривати всіх наших секретів, але дуже скоро ви побачите офіційне звернення до WBA від Володимира Кличка. І та петиція, яку ми готуємо, буде з підписами таких легендарних українських атлетів.

WBA така організація, скажемо так, яка з завеликим задоволенням приймає гроші від Газпрома, Кремльова і таке інше. І вони готові заради грошей бути кровавою організацією", – розповіла Шатернікова Телеканал Київ.

Нагадаємо, напередодні WBA офіційно включила представників країн-агресорів до своїх рейтингів. Тепер вони знову зможуть брати участь у змаганнях.