"Думаю, вони хочуть битися зі мною, якщо я переможу Чісору, що не гарантовано. Їм пропонували багато грошей за бій 3 грудня, але вони не прийняли це з якихось причин. Не моя справа.

Я не можу прожити своє життя замість когось. Я можу жити лише своїм життям. Я не можу просто чекати. Мені 34, а не 22. Я повинен діяти швидко, і якщо я збираюся бути у боксі, то хочу організовувати свої бої швидко, а не чекати чогось, що може не відбутися.

Якби мене запитали, чому я не можу почекати наступного року для поєдинку з Усиком, я б відповів, що нічого не гарантовано у цьому житті, особливо на наступний рік.

Якщо Бог бажає, щоб я провів бій з Усиком за абсолюта у Саудівській Аравії наступного року і переміг, то так і буде. Але якщо ні, то я не плакатиму над пролитим молоком. Я продовжу свою кар'єру та життя", – цитує Ф'юрі Boxing Scene.

Нагадаємо, вже сьогодні, 3 грудня, Тайсон битиметься з Дереком Чісорою. Якщо ж "Циганський король" переможе, то, ймовірно, його наступним суперником стане українець Олександр Усик.