"Я хотів би вірити, що у свої найкращі роки переміг би Усика. Я говорю про себе часів бою з Маккарінеллі або Мормеком. Мені завжди подобалося битися з шульгами, я діставав їх правою. Якщо подивитися поєдинок Белью з Усиком, то Тоні контролював бій, доки залишався у ньому.

Якби він був молодшим і свіжішим, то міг би виступити набагато краще. Якщо поставити замість Тоні пікового мене, то я однозначно думаю, що нокаутував би цього хлопця.

Звичайно, зараз Усик – інша людина, він надважковаговик. Він набрав вагу, видав чудові бої. Його поєдинок з Чісорою був дуже близьким – він вирвав перемогу на тоненького. Коли я бився з Дереком, то нокаутував його за 5 раундів.

У нас були однакові суперники – Усик нокаутував Белью, а Тоні двічі відправив у нокаут мене. Я був би впевнений, виходячи на бій з ним. Це було б складно, але я знайшов би спосіб підібратися до нього", – сказав Хей в коментарі ID Boxing.

Нагадаємо, що Хей, як і Усик, був чемпіоном світу в крузервейті та надважкому дивізіоні. У 2011 році британець одноголосним рішенням суддів поступився Володимиру Кличку.