"Чи засмучений я через те, як британська публіка сприймає мій поєдинок з Ф'юрі? Ні. Зі мною все добре. Мій банківський рахунок не засмучений. Я можу сказати, що б там, б**ть, не говорили ці уй**ки – мені по цимбалах. Мені начхати, що ви там хочете сказати. Люди скаржаться, що Тайсон не б'ється з Усиком або Джошуа? Мені все одно.

Я не проти шуму. Але мені все одно. Британська публіка в одну хвилину любить збірну Англії, любить гравців. Як цього молодого темношкірого гравця з Арсеналу? Варто йому не забити пенальті, як його миттєво зацькують. Він забиває на чемпіонаті світу – його люблять. Це б**дська британська публіка ніх*я не знає, чого хоче. Вони не знають, чого вони, б**ть, хочуть. Скажіть мені, що ви хочете – і я вам це дам! Але якщо не знаєте, просто стуліть писки і насолоджуйтеся шоу, яке я вам даю", – сказав "Війна" в ефірі YouTube-каналу iFL TV.

Нагадаємо, "Циганський король" і Дерек Чісора проведуть поєдинок 3-го грудня. На його кону стоятиме чемпіонський пояс за версією WBC. У крайніх протистояннях Ф'юрі нокаутом здолав Ділліана Вайта, а Чісора тріумфував за очками ветераном Кубратом Пулєвим. Дерек ще жодного разу не здобував головні титули, попри те, що зустрічався на ринзі майже з усіма зірками своєї епохи.