Нагадаємо, 30 жовтня український "Хайтек" за одноголосним рішенням суддів долав Ортіса, який до цього не зазнавав жодної поразки на профі-рингу. Американський легковаговик в інтерв'ю для YouTube-каналу Themistode амбітно заявив, що насправді був дуже близьким до перемоги над Ломою.

"Технічно він був претендентом, тому що на кону стояв мій титул. Але Лома – чемпіон, нехай і колишній. Мені слід було вийти на бій з чемпіонською ментальністю і виграти останні кілька раундів. Я відчував, що зробив достатньо для перемоги, але не домінував. Якби в кожному раунді зробив буквально трішки більше, то виграв би.

Але я і жодного разу не відчував, що Ломаченко домінує. Навіть в тих раундах, в яких він переміг. Мені здавалося, що він забирав їх тому, що був трохи активнішим. Я відчуваю, що якби додав дій, викинув ще кілька комбінацій, кілька "двієчок", то виграв би. Мені не здається, що Лома зробив набагато більше, ніж я", – сказав Ортіс.

Додамо, що зараз команда українця зосереджена на тому, щоб організувати Ломаченкові бій за звання абсолютного чемпіона світу з Девіном Хейні.