"Підготовка загалом проходить нормально, все, слава Богу, без травм. Тренуємося згідно графіку. Перебуваємо в Чорногорії, де погодні умови відрізняються від наших, перші 3 тижні було дуже тепло. Зараз погода змінюється, дощить, грози. Та всю основну роботу ми вже виконали. Можна сказати, вийшли на фінішну пряму в тренувальному процесі.

Суперник досвідчений, за його плечима багато боїв, тому налаштовуємося на всі 12 раундів. Звісно, якщо буде можливість завершити бій раніше, ми це зробимо. Серед наших спаринг-партнерів і професійні боксери, і топові спортсмени з олімпійської збірної України. Один з них – чемпіон світу Юрій Захарєєв.

Ми відбирали схожих за антропометрією бійців, які повторюють рухи нашого суперника. Як ви бачили, іноді навіть мені доводиться спарингувати з Денисом. Наша мета – привезти в Україну новий титул, – чемпіона Європи за версією EBU та рухатися далі до титулу чемпіона світу", – цитує Голуба Luckypunch.

Нагадаємо, Денис Берінчик зустрінеться з чемпіоном Європи за версією EBU французом Іваном Менді 3 грудня у Лондоні. Бій Беринчика відбудеться в андеркарді поєдинку Ф’юрі – Чісора.