"Однією з найбільших цілей у моєму житті завжди був бій проти Віталія Кличка. Для мене він був найсильнішим чемпіоном світу у важкій вазі нашого часу. Я мав достатньо сміливості полетіти до москви у 27 років, щоб скористатися шансом битися проти найбільшого чемпіона сучасності.

Жив цією мрією, як Роккі Бальбоа у випадку з Іваном Драго. Якими б великими не були ваші мрії – ви досягнете будь-чого, якщо віритимете в них.

Від щирого серця бажаю миру для росії та України. Щоб ця безглузда війна між братами та сестрами закінчилася. Опустіть руки та дозвольте вашим серцям поговорити, і ваші народи не будуть страждати, голодувати чи вмирати через безглузду війну.

Дипломатія – найкращий спосіб, а бойкот б’є лише по бідних у країні та не досягає інших цілей. Використайте нарешті дипломатичні переговори, щоб забезпечити мирне завершення цієї війни.

Я дитина війни та знаю, про що говорю. Я також втратив свою країну (Сирію) в безглуздій війні. Від щирого серця бажаю миру сусіднім країнам і нехай дорогий Аллах приведе вас до тями. Віталій Кличко, я бажаю тобі та твоїй родині всього найкращого і дякую за те, що ви разом вийшли на ринг. Це була честь для мене", – написав Чарр на своїй сторінці в Instagram.

До слова, Чарр бився за титул WBC з Віталієм Кличком, але програв українцю у четвертому раунді технічним нокаутом.