"Рада директорів IBA проголосувала за те, щоб скасувати своє попереднє рішення та дозволити боксерам росії та білорусі виступати на змаганнях IBA з негайним набранням чинності. IBA переконана, що політика не повинна впливати на спорт. Тому для всіх спортсменів повинні бути створені рівні умови.

Поважаючи власну автономію як міжнародної спортивної федерації, IBA залишатиметься політично нейтральною та незалежною. Закликає до миру і залишається миротворцем у будь-яких конфліктах.

Крім того, IBA зобов’язана забезпечити однакове ставлення до спортсменів та офіційних осіб змагань, незалежно від їх національності та місця проживання.

Збірні Росії та Білорусі зможуть виступати під своїми прапорами, а в разі завоювання золотих медалей прозвучать державні гімни", – цинічно заявила асоціація на своєму офіційному сайті.

Окрім того, до роботи повертають суддів із держави-терористки і її поплічниці.

Нагадаємо, що очолює IBA росіянин і знаний фанат Путіна Умар Кремльов. Він відомий своїми зашкварними рішеннями призупинити діяльність Федерації боксу України і заборонити нашим атлетам виступати під національними прапорами.