"Тайсон Ф’юрі ніколи не був зразком для наслідування, що дуже добре. Якщо він хоче залишатися в формі, ми це розуміємо. Він не хоче одразу битися з Усиком, тому збирається провести проміжний бій. Це окей.

Якщо він хоче битися у грудні – все у порядку. Він може побитися 3 грудня, відпочити 3-4 тижні, відсвяткувати Різдво та Новий Рік. Насолодитися часом з сім’єю. І потім весь січень та лютий готуватися до бою. Я не бачу в цьому жодних проблем.

Щодо місця організації бою. Так, ми спілкуємося щодо Саудівської Аравії, де був бій Усик – Джошуа. Все пройшло чудово, шикарне проведення поєдинку. І ми хочемо повернутися туди знову", – сказав Егіс Клімас в інтерв'ю talkSPORT Boxing.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі вже розпочав тренування до грудневого поєдинку попри те, що так і не домовився про проведення бою з жодним суперником. Раніше повідомлялося, що перемовини команди "Циганського короля" з представниками Ентоні Джошуа остаточно зірвалися. Після цього Ф'юрі, начебто, надіслав контракт на бій Дереку Чісорі, який у вересні оголосив про завершення кар'єри.