"Якщо нам доведеться дібратися до цього роздутого середньоваговика з України, ми його знищимо. Ми відберемо його пояси. Тайсон переслідуватиме його і безжально лупитиме. Він підсмажить його так, як ніколи в житті, і вони про це знають.

Усик збирається битися з Канело, щоб уникнути бою з Тайсоном Ф'юрі. Українець хоче заробити якомога більше грошей на своїх титулах, перш ніж йому доведеться зустрітися з "Циганським королем". Він знає, що втратить чемпіонські пояси. Усик може завдати кількох хороших ударів Канело, а потім побитись з Тайсоном за більші гроші.

Олександр знає, що перемогти Ф'юрі неможливо. ЕйДжею також це не вдасться. Люди дивляться бої у королівському дивізіоні тому, що тут один удар може змінити все. Але це не про "Циганського короля". Тайсон бився з найнебезпечнішим панчером у світі Вайлдером і пережив це, тричі безжально відгамселивши його. Ф'юрі хоче показати людям, що він номер один у суперважкій вазі й закріпити за собою місце в історії.

Усик – маленький хитрий боєць, але Тайсон затьмарить його і завдасть першої поразки. Я не вірю, що Усик кращий за Стіва Каннінгема, і подивіться, що з ним сталося. Так, Тайсон потрапив у нокдаун в цьому бою, але це було на початку його кар’єри. Тепер у нього більше досвіду. Він важить 19 з половиною стоунів (124 кілограми). Він у чудовій формі, як скрипка, має швидкі руки, швидкі ноги та боксерський IQ, щоб перемогти будь-кого.

Ф'юрі хоче отримати всі пояси та зібрати у колекції відомі "скальпи". Він хоче перемогти їх усіх, поки перебуває у найкращій формі. Тож ми організуємо ці бої", – цитує Джона Ф'юрі talkSPORT.