"Я сумніваюся, що бій з Джошуа відбудеться. Думаю, що цього року цього не станеться. Дуже сумнівно. Ми б уже про все домовились. Ми переслідували Ей Джея та його команду для організації бою. Вони просто не хочуть цього.

Я думаю, що Джошуа сумнівається щодо бою з Циганським королем. Ви знаєте, що вони мають цей контракт уже більше місяця. Нічого не сталося. Вони хочуть, як бачите, відправляти його туди-сюди протягом наступних двох років чи дванадцяти місяців.

Дванадцять місяців або два роки назад і вперед, як це було з Деонтеєм Уайлдером. Ми цього не хочемо. Тайсон встановив обмеження та поставив крайній термін, оскільки він хоче, щоб все було підписано. Він хоче потрапити в табір, а потім приступити до діла. Розпочати бій і дати вболівальникам те, чого вони хочуть. Нас не цікавить процес переговорів.

Я розумію, чому вони зволікають з контрактом. Він їхній голденбой. Поразка Тайсону Ф'юрі у фінансовому плані… Для них це було б фінансовим самогубством, чи не так. Ось чому вони цього не хочуть. Якщо він придумає життєздатне пояснення, сказавши, що не готовий, що він переживає поразку і хоче трохи відпочити, щоб провести час із сім’єю… Ми зрозуміємо, якщо він просто скаже правду.

Десь він сказав, що щойно зазнав серйозної поразки. Знаєте, він буде трохи пригнічений через це, і ми це розуміємо. Він не сказав це просто так. Ми розглядаємо інших суперників. Енді Руїса, Луїса Ортіса, Філіпа Хрговича чи будь-кого, хто хоче битися. Це хороший бізнес", – цитує Ф'юрі Daily Mail.