Вже завтра, 25-го вересня, Мейвезер проведе виставковий поєдинок проти бійця ММА Мікуру Асакури. Напередодні бою суперники провели традиційну прес-конференцію, яку несподівано відвідав Менні Пак'яо та нарвався на перепалку з Флойдом.

"Ніхто не знає, як перемогти Мейвезера, він може вам це розповісти (вказує пальцем на Пак'яо – ред. прим. Спорт 24). Він є членом Зали слави, але не знає як мене перемогти. Не дозволь їм обманом змусити мене знову надерти тобі дупу", – зухвало заявив Флойд.

Філіппінська легенда був скромнішим у висловлюваннях, однак не зміг змовчати: "Він старший за мене, я ще зовсім молодий. Мої досягнення у боксі – унікальні. Адже здобути чемпіонські титули у 8 вагових категоріях не так вже й просто. Я не намагаюся похвалитися своїми здобутками, просто нагадую вам про них. А взагалі найкращий боксер у світі має бути скромним".

Нагадаємо, Мейвезер здолав Пак'яо у 2015 році за одноголосним рішенням суддів. Пізніше Флойд повісив рукавиці на цвях, залишившись непереможним екс-чемпіоном у 5 дивізіонах з неперевершеним рекордом (50-0, 27 КО).