"Усик є неабиким, а чемпіоном світу в суперважкій вазі. Подивіться, скільки заяв Ф'юрі зробив за останні кілька місяців: він йде на пенсію, він не йде на пенсію, він б'ється з Усиком, він не боксує з ним, а тепер він хоче поєдинок з Джошуа. Ніхто насправді не знає, що Ф'юрі робитиме далі. Якщо ви поглянете на все, що сталося в минулому, то помітите, що Ф'юрі завжди створював проблеми, коли справа доходила до бою за титул абсолютного чемпіона світу. Він непередбачуваний.

Що станеться, коли Джошуа надере йому дупу? Що буде далі? Вони проведуть матч-реванш, який зменшить шанси на поєдинок за титул абсолюта в хевівейті. Я думаю, що Ф'юрі, швидше за все, просто боїться Усика. Чому він тікає від Олександра? Бо Тайсон бачить в Усику небезпеку.

Усик хотів битися з Ф'юрі до кінця року. Знаєш що, ми не бігатимемо за ним. У нас є три пояси. У нього один титул. Це ще хто за ким має бігати? Цю ситуацію створив Ф'юрі. Не Усик. Усик готовий битися з Тайсоном Ф'юрі на його території. Усик побився б із будь-ким на їхній території", – цитує Клімаса The Ring.