"Я щасливий, я зараз вдома. Змінилося лише одне – я переміг Джошуа вдруге. Все інше те саме. У мене немає особливих почуттів щодо бою Ф'юрі – Джошуа. Мені абсолютно байдуже, з ким хоче битися Тайсон. Моя команда працює над тим, щоб повернути мене на ринг.

Ні, я зовсім не розлючений через те, що Ф'юрі проміняв мене на Ентоні. Більша проблема полягає в тому, що Тайсон Ф'юрі не дозволив фанатам побачити один із найкращих боїв в історії боксу. Це його вина. Не моя. Отже, я зовсім не розлючений. Тайсон Ф'юрі може битися з ким завгодно.

З точки зору спортивної майстерності, звичайно, це некоректно, щоб Ф'юрі бився з Джошуа, а не зі мною. З ким я хочу провести наступний поєдинок? З Деонтеєм Вайлдером. Вайлдер – небезпечний боєць. Наш поєдинок, швидше за все, відбудеться в США", – цитує Олександра Усика The Ring.

Менеджер українського чемпіона Егіс Клімас також уточнив: "Усик хотів би побитися з Деонтеєм, але битиметься з тим, хто переможе в протистоянні Вайлдер – Геленіус. Усик не схожий на Ф’юрі. Він шукає переможців, а не переможених".

Додамо, що Деонтей повернеться у ринг 8-го жовтня у бою з Робертом Геленіусом.