Екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Рой Джонс-молодший запропонував об'єднаному чемпіону хевівейту Олександрові Усику зустрітися в рингу із переможцем дуелі Паркер – Джойс, повідомляє портал vringe. Поєдинок між новозеландцем та британцем відбудеться 24 вересня у Манчестері.

"Думаю, бій між переможцем пари Паркер – Джойс та Усиком є цілком реальним. Вони обоє є крутими панчерами. Стилістично у них з Усиком видався би дуже ефектний бій", – заявив Рой Джонс-молодший.

Насправді американська легенда не приховує, що просто хоче побачити протистояння між британцями: чинним чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) та екс-чемпіоном WBA Super, IBF, WBO (24-3, 22 КО).

"Здавалось би, українець двома поспіль перемогами над Джошуа остаточно зірвав цей бій. Але він травмований, до кінця року він не зможе визначити з Ф'юрі абсолютного чемпіона світу. Тому вважаю, Джошуа має прийняти бій із Ф'юрі, поки цей шанс не втрачений безповоротно. Це найкращий варіант і для Джошуа, і для боксу", – каже Рой Джонс-молодший

Про всяк випадок американський боксер поділився думкою і про потенційний поєдинок Усика з Ф'юрі: "Теоретично у них вийде гідний поєдинок. Думаю, це буде "шаховий" бокс, тому що вони обоє дуже сильні. Але для вболівальників це не найцікавіший варіант з точки зору видовища".