"Як і минулого разу, ставлю на Джошуа. Нехай у першому поєдинку він і не боксував так, як від нього очікувалося. Але все одно вважаю, що він має більше шансів у реванші. Просто він обрав найневдалішу тактику проти шульги: дав Усику можливість диктувати дистанцію і темп, надто шанобливо ставився, коли той працював на ближній дистанції.

Зверніть увагу, що рефері навіть жодного разу не виписав йому попередження. Вважаю, що Ентоні переглянув той поєдинок і зрозумів, що саме йому треба зробити інакше. У нього за спиною чудова команда. Разом вони мають зробити так, щоб другий бій вийшов саме боєм, а не боксерським поєдинком. Зі стартового гонга в рингу він має бути не боксером, а бійцівським псом. Він повинен битися так, щоб постійно бути на межі штрафу чи навіть дискваліфікації. Тобто він має викластися, щоб зробити бій силовим протистоянням.

Джошуа – особливий боєць, не схожий на інших. Йому просто потрібно зробити свої фізичні параметри частиною свого боксерського стилю. Він облажався з цим минулого разу і не може дозволити собі знову це зробити. Я вірю, що все в нього вийде", – цитує Хея Mirror.

До слова, перший бій відбувся 25 вересня минулого року. Українець переміг британця рішенням суддів. Реванш запланований на 20 серпня у Саудівській Аравії, він називатиметься "Лють на Червоному морі".