"Це правда, євангельська правда, нічого, крім правди – я закінчив. У кожної хорошої собаки настає такий день. Як казав великий римський полководець, завжди буде з ким битися. Коли буде достатньо? Зараз я щасливий і здоровий, при цьому мої мізки на місці, я не втратив здатність говорити. У мене красива дружина, шестеро дітей, безліч титулів, багато грошей, успіх, популярність, слава. Навіщо мені ще битися?

Бокс – дуже небезпечний вид спорту. Вас можуть вбити одним ударом. Підтвердження цього ви побачили минулої суботи. Вас можуть вдарити так, що ви не підніметесь з рингу. Так що я йду, поки перебуваю на вершині і є непереможеним. Я – другий чемпіон світу в надважкій вазі, який завершив кар'єру непереможеним. Я дуже, дуже щасливий і задоволений своїми здобутками. Я багато чого досяг. Тепер я не маю ризикувати своїм здоров'ям. Це того не варте.

Мені треба виховувати чотирьох маленьких дітей та двох старших. Останні 10 років я був відсутній, мандрував світом, моя увага була повністю сконцентрована на боксі. Коли я матиму час, щоб стати батьком, чоловіком, братом і сином? Мені потрібен цей особистий час. Фанати завжди хотітимуть нової крові. Зрештою, мені більше нема чого їм дати. Я віддав їм усе, що маю. Я був професіоналом упродовж 14 років, а займався боксом 20.

У кожного бійця настає день, коли він має піти. Мій час настав зараз. Я завжди казав, що хочу піти на вершині та зробити це на своїх умовах. Я не хочу бути людиною, яка скаржиться, що мала завершити кар'єру два роки тому або щось таке", – цитує Ф'юрі Sky Sports.

Нагадаємо, що після перемоги над Ділліаном Вайтом Ф'юрі готовий прощатись із боксом. Якщо ж Тайсон таки вирішить повернутися в ринг, то за звання абсолютного чемпіона світу доведеться змагатися з переможцем реваншу Олександра Усика та Ентоні Джошуа.