Нагадаємо, Надія Білова очолила чоловічу збірну України з біатлону, замінивши на посаді багаторічного тренера "синьо-жовтих" Юрая Санітру. Крулько пояснив причину звільнення словацького тренера та прокоментував призначення новоспеченої наставниці команди.

"Коли вирішив змінити Санітру? Протягом сезону. Через комплекс факторів, які я відчув, що прийшов час це робити. Це дуже непросто, коли залишається до олімпійського циклу менше половини часу. Це складно робити, але ми маємо йти на ризики. Бо якщо хочемо на Олімпійських іграх разом з усіма випити шампанського, то маємо ризикувати.

Не виключаю, що у нас може бути співпраця з Юраєм Санітрою і в майбутньому. І зараз ми з ним продовжуємо співпрацю, залишаємося друзями. І я висловлюю йому лише слова вдячності за той час, який він провів з командою та допоміг багатьом спортсменам проявити себе на світовому рівні.

Чому саме Надія Білова? Вона – людина, яка у світовому біатлоні займає чільне місце. Не було такого, що вона прийшла проситися. Але планомірно та потрохи я підвів до того, щоб вона дала згоду на цю роботу. І я вдячний за те, що вона погодилася працювати з чоловічою командою. Побачите, це дасть гарний результат. Сподіваюся, що це буде до Олімпіади-2026. Після неї ми сядемо та будемо думати про наступний 4-річний цикл. Надія Білова дасть серйозний поштовх для спортсменів, які опустили руки, втратив мотивацію. Їх просто потрібно поставити на місце", – розповів Крулько в коментарі Суспільне Спорт.