До складу жіночої та чоловічої збірних України потрапили 24 біатлоністи – 11 чоловіків та 13 жінок. У наступному сезоні чоловічу національну команду тренуватиме Надія Білова, вона замінила Юрая Санітру. З жіночою командою продовжить працювати Микола Зоц. Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Склад збірної України з біатлону на підготовку до сезону 2024/25:

Жінки: Юлія Джима, Христина Дмитренко, Олена Городна, Юлія Городна, Любов Кип'яченкова, Анастасія Меркушина, Олександра Меркушина, Анна Кривонос, Надія Бєлкіна, Ірина Петренко, Лілія Стеблина, Ксенія Приходько, Тетяна Тарасюк.

Чоловіки: Дмитро Підручний, Антон Дудченко, Віталій Мандзин, Тарас Лесюк, Богдан Цимбал, Артем Тищенко, Денис Насико, Руслан Ткаленко, Богдан Борковський, Степан Кінаш, Сергій Супрун.

Один з лідерів збірної України з біатлону Артем Прима не потрапив до складу національної команди на наступний сезон, оскільки він роздумує над завершенням кар'єри. Дар'я Блашко відсутня у списку через проблеми зі здоров'ям. Крім неї, у заявку не потрапила й Олена Білосюк, яка достроково завершила минулий сезон через операцію на коліні.