Нагадаємо, "синьо-жовті" продемонстрували в цій дисципліні 12-й результат, відставши від лідерок на понад 6 хвилин. Перемогу в естафеті відсвяткувала збірна Норвегії.

Єдине коло штрафу в українській команді пробігла Блашко, для якої ця гонка була дебютною у новому сезоні. Другий етап Дар'я завершувала вже 17-ю, на передостанньому проміжному місці.

"Трішки не вийшло у нас від самого початку, першого етапу. І у Христини Дмитренко після стрільби лежачи була ситуація, коли шість команд ішли – вона могла в цій групі йти, але втратила контакт. Перед стійкою витратила багато сил, потім ще на стрільбі із запасним патроном втратила час – і все, команди поїхали.

Зовсім не вдався у нас другий етап. Знали, що йдемо на якийсь ризик. З Дар'єю Блашко робили повторне тренування, і вона казала, що почувається більш-менш. Але зовсім провальний другий етап.

До інших дівчат немає жодних претензій, але коли випадаєш з контакту в таких гонках, то 12-те місце з нашим складом після фінішу – це як програш, а не зайняте гідне місце", – сказав Зоц у коментарі для Суспільне. Спорт.