"У Валентини Семеренко, Дарії Блашко та Юлії Джими багато стартів, а у Меркушиної та Петренка лише один нормальний старт. Білосюк не біжить спринт, тому нам потрібно подивитися, у якому стані перебувають дівчата. Треба брати лише найкращих.

Ще у квітні минулого року казав, що Джима та Білосюк готуються до Олімпіади. Щоб вони не турбувалися про старти, шукатимемо варіанти для підготовки. Ці дві біатлоністки точно їдуть, а ще трьох вибиратиму з цих чотирьох – Валентина Семеренко, Дар'я Блашко, Анастасія Меркушина, Ірина Петренко.

Валентина Семеренко з минулого року має прогрес. Щоправда, там є таке, що на одну гонку можна добре приготуватися, а друга-третя поспіль вже важко.

Але на Олімпіаді завжди є день перерви, там не так, як на етапах, коли щоденна гонка. Думаю, що вона почуватиметься там відновленою і зможе нам допомогти", – сказав Велепець Meta-ratings.

Нагадаємо, що на 6-му етапі Кубка світу у спринті Україну представлять Валентина Семеренко, Юлія Джима, Дар'я Блашко, Ірина Петренко та Анастасія Меркушина.