"Слів Володимира Бринзака чи дівчат з команди Б я особисто не чув. Підтверджувати чиїсь слова, можливо, передані через когось третього, я не хочу. Розумію, до якого питання підходить розмова.

Скажу так, і в команді знають, що моя позиція така: я був проти, аби російські спортсмени виступали за Україну. У них є своя країна, за яку вони й мають виступати. А хто кого вивозив, хто кого обманював і наговорював, то я не знаю, адже про ту ситуацію і її перебіг я не знаю.

Більшість натуралізованих спортсменів – представники жіночої збірної. Це якась тенденція чи просто збіг? Тенденція це чи збіг – я не знаю. Моя справа, як і більшості спортсменів, виступати, здобувати результат для своєї країни та прославляти її. А як там вже складається з тим, хто приходить до команди – це завдання та обов’язки керівництва. Зараз, в умовах війни з росією, запрошувати спортсменів звідти – неправильно", – сказав Прима в інтерв'ю Kamp-Sport.

Нагадаємо, що Міністерство спорту України вже виключило зі складу збірної з біатлону чотирьох натуралізованих росіянок: Катерину Бех, Оксану Москаленко, Ольгу Абрамову та Дар'ю Сідорову.