"Зараз така ситуація, в якій ти розлючений на всіх і все. Якщо раніше ми думали: "Нічого страшного, ну нехай, ми закриємо очі, все ж і далі працює, в нас є спонсори, ми всі живі та здорові. Все ж добре, чого ще треба? Навіщо підіймати колотнечу через нюанси, та ще і на публіку. Ми ж дружня команда…". То зараз вмирають люди, вмирають діти, а президент готовий повернути дівчат з країни-агресора, яких він сам і вивіз.

В той самий час, він не подумав про інших, які були у місті, де відбуваються бойові дії, а не які знаходились біля кордону у мирних Сянках. Саме це всіх розлютило. Ми всі переосмислили діяльність президента федерації, всі зрозуміли, що досить терпіти те, що терпіли роками з думками "ну щось же робиться".

Зараз ми одна команда, в усіх зібралось чимало претензій щодо діяльності Володимира Михайловича Бринзака, і зараз більшість із тих, хто мав претензії – піднялися, тому що це інтерв’ю було останньою краплею у великій брехні.

Нас всіх ця ситуація дуже розізлила, але водночас і об’єднала. Тому ми вирішили іти до кінця, і домогтися змін. Війна розставила всі крапки над Ї", – цитує Цимбала Kamp-Sport.

Нагадаємо, що Володимир Бринзак не братиме участь увиборах президента ФБУ через скандал з натуралізованими біатлоністками.