"Якщо б Дмитро Підручний не підняв тему наявності екс-росіянок у збірній, яка доля надалі на них чекала б? Я думаю, вони б не повернулись, ми б їх просто не пустили, і не пустимо. Ніхто зараз не хоче з ними спілкуватися. Хоча до повномасштабного вторгнення ми зі всіма були у нормальних стосунках, ми ні з ким не сварились, ніхто не заявляв: "Ви росіяни – ви погані, а ми українці – хороші", такого ніколи не було.

Так, звичайно, деякі непорозуміння виникали, але це звичайний робочий процес, в усіх вони виникають, кожен на когось міг ображатися, але явно не через національну приналежність. Зараз ситуація зовсім інша, все змінилось. Люди, з якими я спілкувався, навіть не запитали як ми, я ж не говорю про публічний допис в мережі.

Вони втекли і зараз займаються бездіяльністю. Якщо вони приїдуть – ми їх тут з’їмо. Звичайно не так, як ми їмо дітей (сміється), але морально ми їх знищимо, ми не дамо їм нормально жити, з ними ніхто не буде спілкуватися.

В мене закінчена розмова з усіма російськими людьми. Я розумію, що там є когорта "хороших" людей, так само як і у нас є "погані", але якби вони хотіли повалити свою владу, вони б це зробили", – цитує Цимбала Kamp-Sport.