"Соромно за горе-колег, які й досі не повернулися в рідний "Че" (Чернігів – прим. Спорт 24). Ганьба Андрію Дериземлі. Ніяка волонтерська допомога не зможе відмити вас. Не прикривайтеся завданням СБУ. Є громадянський обов’язок. Хтось себе бачив на посаді нового президента ФБУ", – цитує Валентину Цербе Трибуна.

Пізніше перша призерка Олімпійських ігор незалежної України з біатлону повідомила на своїй сторінці в Facebook, що станом на 46-й день війни вперше отримала телефонний дзвінок від Дериземлі. Цього разу він відповів на заяву Цербе у коментарях.

"Ти мені жодного разу не зателефонувала, не писала, а кажеш, що я не відповідав на дзвінки. Ти не знаєш і не уявляєш, що сталося з моєю дружиною і дітьми! Ти заздриш моїм здобуткам і не можеш стримати це. Ти навіть про мою тещу пишеш гидоту, а вона вивозила хворих дітей з міста. Що ти зробила і хто ти така, що я повинен тобі звітувати? Ти сидиш в безпечному місці та обливаєш всіх брудом.

Якщо людина має стільки часу на написання брудних дописів в інтернеті, то можна зробити висновки... Кожен про всіх судить по собі. Я не буду мірятися з тобою хто, скільки й кому допоміг під час війни. І продовжує допомагати. На все свій час", – написав Андрій Дериземля у коментарях під постом Валентини Цербе на Facebook.