"Час не стоїть на місці. Ми маємо мати умови проживання, тренування, як наші найсильніші суперники. Час давно вимагає дбати про дитячі школи, ми бачимо їх стан та відсутність належного інвентарю. У нас завжди в збірній були легіонери.

У нас війна з 2014. Так, не місце росіянам бути в команді. Ми аналізуємо стан роботи Бринзака майже за чверть століття. Ми раділи та плакали разом коли наші брали медалі і звучав гімн. У нас не відбулося безболісне омолодження команди і цей чинник також вплинув на приїзд росіян до нас.

Молоді побажаю більше відповідальності. Для вас у час війни робилося все, щоб ви завойовували медалі. Багато хто знає мої вимоги під час трансляцій. Тому мені боляче дивитися, що хтось любить себе в біатлоні більше, ніж біатлон в собі. Хочу подякувати тренерам на місцях. Ви герої, бо працюєте за ідею.

Резюмуючи скажу наступне. Дякуємо Володимиру Михайловичу Бринзаку та його команді за здобутки наших спортсменів, але настав час змін і ми маємо підставити плече ФБУ у подальшій роботі", – написала Цербе-Несіна на своїй сторінці у Facebook.