Цікаво що сталося це між півфінальними матчами плей-офф національного чемпіонату, у яких Валенсія Аліни грала з Сарагосою. У першій грі команда Ягупової розгромила суперниць (80:53), а наша баскетболістка стала найрезультативнішою у матчі – 25 очок.

Після цього, за інформацією сайту Федерації баскетболу Іспанії, українка підписала з Валенсією новий контракт.

А у неділю, 5 травня, Аліна, з новою угодою у кишені, вивела Валенсію у фінал. Цього разу перевага над Сарагосою буле ще більш переконливою – 80:60. Ягупова набрала 13 очок (третій результат у команді) до яких додала 5 результативних передач.

Таким чином Валенсія вийшла у фінал де зіграє з переможцем пари Жирона – Авеніда. У цій півфінальній серії поки нічия (1:1) та все вирішиться у третьому матчі.

Ягупова перейшла у Валенсію з турецького Фенербахче на початку січня. Вона уклала контракт до завершення сезону, а тепер продовжила його на наступний змагальний рік.

Дебютним титулом українки в Іспанії став Кубок країни: у березні Валенсія здолала у вирішальному матчі Сарагосу і вперше здобула трофей.

У чемпіонаті Іспанії захисниця збірної України у середньому проводить на майданчику 25,6 хвилини, набирає 14,4 очка (найкраща результативність у команді), а також додає 4,2 підбирання і 2,4 результативної передачі.