Зараз в НБА триває розслідування, яке має на меті з'ясувати, чи робив Портер ставки на матчі, у яких брав участь. Букмекерські контори звернулися до представників ліги. Їхню увагу привернули дві підозрілі гри, повідомляє AS.

26 січня у матчі Торонто проти Кліпперс ставка, яка виграла найбільше грошей того дня в НБА була зроблена на триочковий кидок Портера. Перед цим у грі Джонтей не виконав жодного триочкового, а також продемонстрував нижчу, ніж зазвичай, статистику за очками та підбираннями. Гравець Репторз пішов з майданчика через чотири хвилини, сказавши, що травма ока, яку він отримав під час попередньої гри проти Грізлі, загострилася. Хоча на наступний матч він повернувся на повну силу.

20 березня у поєдинку Торонто проти Кінгз найбільше прибутків на ставках принесли ті дії, які стосувалися Портера. У грі він виконав один удар і два підбирання, перш ніж попросити заміну.

"Я ніколи не сумніваюся в травмах моїх гравців. Також я просто знаю, що ніхто не хоче мати таку ситуацію в своїй команді, нам доведеться з цим впоратися", – прокоментував цю ситуацію Дарко Раяковіч, наставник Торонто.