33-річний Волл виступає в НБА відтоді, як Вашингтон Візардс обрали його під першим номером на драфті 2010 року. За короткий час він став одним з найзатребуваніших гравців – чотири рази брав участь у матчі всіх зірок НБА, загалом протягом кар'єри заробив 276 мільйонів доларів.

З вершини Джона скинули травми, через які він пропустив увесь сезон 2020. А минулої кампанії набирав з Лос-Анджелес Кліпперс у середньому 11,4 очка, 4,2 підбирання та 5,2 передачі за 22,2 хвилини. Наразі він намагається повернути старі кондиції.

"Я знаю, що це таке... І я намагаюся донести людям, що проблеми психічного здоров'я дуже серйозні. Через це мені довелося піти до терапевта. Якби не двоє дітей, я б покінчив життя самогубством. Я двічі приставляв пістолет до своєї голови. Більшість моїх близьких і друзів на той час не знали про це.

Якось вийшло відео, на якому я робив жести вуличної банди чи щось на кшталт цього. Це сталося, коли я був у найтемнішому моменті, намагаючись знайти щастя... Але я хотів покінчити життя самогубством, і це було так, ніби я віддалявся від їхньої Землі... Я підводив власних дітей", – поділився Волл в подкасті The OGs Show, його слова передає Marca.