"Я і мої друзі прагнемо разом зібрати кошти на гуманітарну допомогу територіальній обороні України. Ми зрозуміли, що багатьом нашим друзям у Північній Америці незручно робити пожертви безпосередньо українським військовим та армії. Тому вирішили створити цей збір коштів, щоб допомогти різним громадам, які постраждали від цієї війни.

Ми прагнемо спрямувати кошти до гуманітарних організацій, дитячих будинків, притулків, територіальної оборони в найбільш постраждалих районах: Київ, Харків, Миколаїв, Маріуполь, Одеса, Суми, Черкаси тощо. Також хочемо просто допомагати людям у різних містах зі збором коштів на ліки, обладнання, продукти харчування, притулки для тварин тощо. Наша мета – допомогти великій кількості людей, які потребують цього", – написав Білоус у своєму Instagram.

Останнім клубом українця є Каліфорнія Ріверсайд. До команди Білоус приєднався у 2017 році. Додамо, що клуби та спортсмени з різних країн організовують гуманітарну та фінансову допомогу для України. А проти Росії та Білорусі щодня вводять нові санкції.