Герой відомий спортивним минулим. На початку 2000-х виступав за харківський Політехнік та чимало часу відіграв у харківській аматорській баскетбольній лізі. Крім того, в 1999 році ставав чемпіоном України з баскетболу 3х3.

На початку повномасштаного вторгення добровільно пішов захищати рідну країну. Раніше вже був на війні з 2015 до 2021 року.

З лютого 2022-го воював в складі 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. 25 березня зник під час виконання бойового завдання, потрапивши в засідку біля села Вільхівка, Харківської області.

"Він пробув в полоні 21 місяць. Через Червоний Хрест я дізналась, що він живий, знаходиться в полоні. З ним там був ще одним спортсмен - кікбоксер Олексій Ануля – так от він за себе і за Бориса розповідав, що їх били навіть просто за те, що вони високі зростом, спортивні і це росіян дуже дратувало, в карцер садили.

Він втратив майже 45 кілограм. З нього там знущались, у нього була контузія і взагалі стан здоров'я суттєво погіршився. Я його не впізнала", – наводить слова дружини героя Юлії ФБУ.

Нагадаємо, 3 січня додому повернулись з російського полону 230 українських військових та цивільних.