"Я думаю, це було б інтригуюче. Єдина команда, про яку б я дійсно задумався, – це Нью-Йорк. Думаю, через те, як вболівальники люблять баскетбол, можливо, варто подумати про це, тому що я люблю приїжджати в Нью-Йорк, ходити в Гарден і дивитися матчі Нікс.

Мені подобається бути з уболівальниками, які так захоплені своєю командою та з фанатами Нікс. Вони розумні вболівальники баскетболу, і мені варто подумати про них. Я думаю, що, крім Нью-Йорка, я б ніколи не думав про те, щоб коли-небудь можу бути частиною іншої команди.

Справді варто подумати, щоб стати міноритарним власником цього клубу. Але крім цього, я б просто залишився з Лейкерс, і навіть зі своєю теперішньою роллю, будучи просто вболівальником. Я щасливий просто бути з Лейкерс, тому що, знову ж таки, у мене кров фіолетова і золота. Я думаю, що вони будуть найкращою командою на Заході цього року", – цитує Джонсона ESPN.

Нагадаємо, Меджік – американський професійний баскетболіст, олімпійський чемпіон. Протягом усієї кар'єри виступав за клуб Лос-Анджелес Лейкерс. Також він 5-разовий чемпіон НБА (1980, 1982, 1985, 1987, 1988), 3-разовий MVP сезону (1987, 1989, 1990), 12-разовий учасник матчу всіх зірок, 10 разів входив до символічних збірних за підсумками сезону. Двічі визнавався найціннішим гравцем матчу всіх зірок НБА в 1990 і 1992 роках.